DE (LINKSE) JOURNALISTIEKE CULTUUR IN NEDERLAND

leugen-regeert

Het is niet alleen de ‘macht van de media’ die zorgt voor electoraal gewin
In het hoofdstuk Mediamacht bespreekt Rens Vliegenthart, hoogleraar ‘media en samenleving’ aan de Universiteit van Amsterdam, een van de meest onderzochte onderwerpen in de politieke communicatie, namelijk de invloed van media op de politiek en het publiek die zorgt voor electoraal gewin.

Burgers zijn afhankelijk van de media om te weten wat er speelt en om als waakhond de macht te controleren, maar tegelijkertijd moeten journalisten ook hun nieuws zien te ‘verkopen’ aan diezelfde burgers

Het fenomeen speelde ook een belangrijke rol bij de groei van de PVV. Niet alleen dankzij de media-aandacht voor immigratie en de intelligente wijze waarop Wilders de media weet te bespelen zorgden voor het succes van deze partij, ook de interne kritiek binnen de partij van Rita Verdonk, Trots op Nederland, speelde hierbij een grote rol. (RP: vergeet hierbij niet de vele aantoonbare bewijzen van het resultaat van Wilders’ voorspellingen!)
De eenzijdige focus op de invloed van media op politiek en publiek bezorgt de lezer het gevoel dat politici en publiek als willoze slachtoffers zijn overgeleverd aan de media.

RP: Vooral m.b.t. de massa-immigratie van ’s werelds primatenvolkeren wordt de doofpot-methode door de media en de politici aan de lopende band toegepast! De passieve houding van het publiek is inmiddels door de keiharde bewijzen aan het omslaan! Op de elite-groepen na, die zich hardnekkig blijven vastklampen aan hun (zelfverrijkende) leugens.

Zeer langzaam maar zeker krijgt het (weldenkende) publiek door, dat de media (de MSM) als de ‘puppets’ van het linkse etablissement moeten opereren! Het resultaat hiervan is o.a. duidelijk te zien bij de verkieizing van de Amerikaanse president!
Hopelijk zal straks ook het Nederlandse volk hun gezond verstand bij de verkiezingen gebruiken!

http://www.denieuwereporter.nl/2016/01/het-is-niet-alleen-de-macht-van-de-media-die-zorgt-voor-electoraal-gewin/