Duitsland: Somalische aanrander in elkaar geslagen door familie slachtoffer!

somalische-aanrander

Een Somalische aanrander in de buurt van Hansaplatz, St. Georg regio Hamburg had wel zin in een leuk Duits vrouwtje.

Helaas voor deze asielparasiet had hij even over het hoofd gezien dat deze mevrouw helemaal niet alleen was en om die reden dus ook niet zo weerloos was als dat hij had verwacht en gehoopt. Spoedig zou hij er achter komen dat hij haar om die reden beter niet had kunnen betasten.

Haar 43 jarige echtgenoot was samen met haar twee zoons van 14 en 17 niet zo heel ver van haar verwijderd. Dit had de aanrander over het hoofd gezien,
De Somaliër werd getrakteerd op een stevige portie klappen totdat de politie tussenbeide kwam en zelfs pepperspray moest gebruiken om de Somaliër te kunnen ontzetten

Middels getuigenissen van de dienstdoende veldwachters zijn de drie verdedigers van de vrouw nu in staat van beschuldiging gesteld wegens het plegen van ernstige mishandeling met mogelijk ‘blijvend letsel’ tot gevolg. (RP: dit zou men bij dit soort laffe zieligheids-toneelspelers met een grote korrel zout moeten nemen; daarin zijn zij namelijk getraind! Zelf weerlozen pakken en moord en brand schreeuwen als zij een tik terug krijgen!) 

Helaas begrijpt de zwakke arm van het veldwachtersgilde dit nog niet helemaal. Het is eenvoudigweg zo dat de burgers hun werk wel over moeten nemen aangezien ze zelf aan handen en voeten gebonden zijn en enkel nog voor de rechten van islamitische vrouwenhaters en kinderverkrachters op mogen komen. (RP: wat zij overigens met volle overtuiging doen! Hoe noemden wij dit soort alweer NSB’ers?)

RP: Vandaar dat Duitsland, net als Zweden een Eldorado is voor aanranders en verkrachters uit alle primatenlanden!

Fenixx

Advertenties