Buigt Zweedse route ‘vluchtelingen’ nu af naar Nederland? Zeker wel.

zweden-invasie

Zweedse politie met de rug tegen de muur

Door Joost Niemöller

In Scandinavië voltrekken zich op dit moment dezelfde ontwikkelingen als op de Balkan. Het ene na het andere land begint door middel van grenscontrole een einde te maken aan de onafzienbare illegale immigratiegolven, die op gang kwamen nadat Merkel besloot om de EU regels aan haar laars te lappen, en het verdrag van Dublin te negeren. De EU zelf vond het niet nodig om deze eenzijdige doorbreking van de regels te veroordelen en daarmee hield dit verdrag van Dublin dus in de praktijk op te bestaan, zonder dat er in formele, en dus op democratische wijze, een einde aan was gemaakt. (Volgens deze hoge Duitse rechter is Merkel dan ook strafbaar: Wanneer wordt ze veroordeeld?)

Nu de EU zich niet meer aan de eigen regels houdt, is natuurlijk alles geoorloofd. Dat zien we op dit moment in Scandinavië gebeuren. Zweden voert grenscontrole in, en blijkens getuigen wordt dit grondig gedaan. Illegale immigratie is daarmee weer illegale immigratie. Ook al wordt er in de media en door de politici nog steeds hardnekkig gesproken van ‘vluchtelingen.’

In Denemarken voorziet men dat de golven die via Duitsland naar Zweden willen, nu blijven steken in hun land. De Denen reageerden snel en voerden per onmiddellijk grenscontrole in aan de grens met Duitsland.

Het is de vraag hoe de Zweedse stroom nu zal afbuigen. Een deel zal in Duitsland blijven hangen. Maar de mensensmokkelaars weten dat de regelingen in Duitsland net iets strenger zijn dan in Zweden, en de uitkeringen net iets minder ruimhartig.

De blik van de mensensmokkelaars wendt zich nu naar de geheel open grens tussen Duitsland en Nederland.

Dit kabinet piekert er niet over om grenscontrole in te voeren. Het gevolg is duidelijk: Meer illegale migranten naar Nederland.

http://joostniemoller.nl/2016/01/buigt-zweedse-route-vluchtelingen-nu-af-naar-nederland/

RP: Voor degenen die nog steeds niet weten wat hen te wachten staat, lees onderstaand horror-scenario maar!
https://eunmask.wordpress.com/?s=zweden
*niet vergeten door te scrollen!