Erdogan: niet alleen Duitsland, hele EU heult met terroristen!

erdo-juncker

RP: Helaas heeft hij gelijk! Ondanks de verhulling van de explosie van aanrandingen en andere misdaden, die onder het tapijt zijn geveegd. Lieden van gelijke aard kunnen nu eenmaal niets voor elkaar verbergen!  De burgers die hiermee sinds de eerste immigranten zijn geconfronteerd kunnen ze niet tot stilzwijgen dwingen! De EU is de grootste vijand van Europa!

Ondanks het feit dat Erdogan zich van een steeds autoritairder kant laat zien, de doodstraf wil invoeren en de persvrijheid de nek omdraait, blijft ‘Brussel’ met hem in gesprek over toetreding tot de Europese Unie (EU). De EU staat met de rug tegen de muur: de gesprekken zijn immers afgesproken in het migratieakkoord met Turkije – dat zo belangrijk is om de stroom migranten tegen te houden.

Donderdag riep hij dat Duitsland ‘een toevluchtsoord voor terroristen is geworden’. De Duitsers doen in zijn ogen te weinig om Gulen-aanhangers uit te leveren. De PKK en andere Koerdische radicalen kunnen er gewoon schuilen, zonder de autoriteiten daar ook maar iets aan doen, schamperde hij. (RP: en iedereen weet nu dat de EU ook IS-terroristen, die zich als vluchteling voordeden heeft binnengelaten, hetgeen heeft geleid tot een golf van aanslagen in Europa!)

‘Wat hebben we eigenlijk te verwachten van het Westen,’ zei Erdogan vandaag boos. ‘Laten we het heft in eigen handen nemen.’ Volgens hem is ‘Europa in zijn geheel een handlanger van terroristen’.

‘De geschiedenis zal Duitsland veroordelen voor medeplichtigheid aan terrorisme.’ De relatie tussen beide landen is flink bekoeld.