BREEK. D66 EN CDA VERRADEN DEMOCRATIE – STEUN RATIFICATIE WEGGESTEMD OEKRAINEVERDRAG – RUTTE ONDERHANDELT VERDER TOT NA KERST!

rutte-oekraine

Leger des Peils, te paard en te wapen, want we zijn verraden! Zowel D66 (bedankt, Kees!) als de eeuwige gristenverraders van het CDA zijn door de pomp: ze gaan tekenen bij Rutte’s ratificatiekruisje, en steken daarmee hun ivoren middelvingers op naar een democratische meerderheid van 61% van de kiezers. Uiteraard is NSB Zwendelblad de courant van keuze waarin het kiezersverraad wereldkundig wordt gemaakt. De belangen van Brussel het hondscorrupte Kiev zijn belangrijker dan de wens van de Nederlandse kiezer.

Er komt een nieuw kaftje om het verdrag, Rutte voegt een voetnootje toe over ‘geen toetreding’ en daarmee is de vacuümbom op de vaderlandse democratie een feit. De rol van het CDA is ‘cruciaal’: de senaatsfractie zal los van de Kamerfractie ‘de belangen wegen’ en kijken waar ze moeten tekenen.

D66 wurgt met deze actie de eigen Wet raadgevend referendum. RIP burgerinspraak. Al na 1 referendum doodgeknuppeld, omdat het volk niet zei wat de elite wilde horen.

UPDATE: WEER maandenlange uitstel. Laffe twijg van een MinPres gaat het verdrag nog een keer meenemen naar een Europese Raad (15/16 december). Daarna is het kerstreces, dus het wordt het op z’n vroegst januari. Uitleg van Rutte & mogelijkheid om MinPres te vertellen wat u van hem vindt kan op zijn facebookpagina.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/breek_d66_en_cda_verraden_demo.html