UPDATE N.D.B.O. Nederland

 telst-ndbo

update-ndbo

 

Beste Medeburgers,
Maak als collectief aan alle leugens & corruptie…
Ondanks de geringe kans van het gerechtelijke slagen van deze collectieve aangifte -vanwege het corrupte systeem-, is het onze democratische recht & plicht om aangifte te doen tegen strafbare feiten die worden gepleegd! Niets doen en lijdzaam toekijken met het risico dat Nederland wederom 4 jaar hetzelfde wanbeleid voorgeschoteld krijgt, is geen optie.
Wellicht is dit onze laatste kans om het tij nog te keren, en de leugenaars. die zichzelf volksvertegenwoordigers noemen. voor eens en altijd af te straffen voor jaren van schandalige ondemocratische wanbeleid.

Als collectief kunnen we namelijk massaal een duidelijk signaal afgeven tijdens de verkiezingscampagne van de politieke partijen VVD, PvdA, CDA, D66, GroenLinks, SP, CU & DENK. Onze winst ligt juist bij de negatieve publiciteit voor de verdachte politieke partijen, die weer in het voordeel v/d oppositiepartijen zullen zijn! Als collectief hebben we de mogelijkheid om de oppositiepartijen extra steun te geven voor de aankomende debatten tijdens de verkiezingscampagne.
N.D.B.O. roept de Nederlandse burgers op om samen geschiedenis te schrijven, door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen:

De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media), Zorginstituut Nederland en politieke partijen PvdA, VVD, D66, GroenLinks, CDA, SP, CU & DENK incl. de vertegenwoordigde leden in ambtelijke functie. Zodat we eindelijk het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

*BEKIJK HET AANGIFTEMODEL & VUL GRATIS HET AANMELDFORMULIER IN VIA: http://bondoverheidszaken.nl/Collectieve%20Aangiftes%20%26%20Schadeclaims/Nationale%20Collectieve%20Aangifte%20%26%20Aanklacht.htmlhttp://bondoverheidszaken.nl/Collectieve%20Aangiftes%20%26%20Schadeclaims/Nationale%20Collectieve%20Aangifte%20%26%20Aanklacht.html

De Nationale collectieve aangifte & aanklacht wordt mogelijk gemaakt door de Democratische Bond voor Overheidszaken & EU Tribunal.
* De Democratische Bond voor Overheidszaken biedt vele mogelijkheden van actie voeren namens de belangen van alle Nederlandse burgers, bekijk onze website voor meer informatie: www.bondoverheidszaken.nl

Persbericht:
http://denhaagfm.nl/2016/04/26/hagenaar-wil-met-nieuwe-bond-de-democratie-herstellen/http://denhaagfm.nl/2016/04/26/hagenaar-wil-met-nieuwe-bond-de-democratie-herstellen/

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/12/de-nationale-democratische-bond-voor-overheidszaken-opgericht-april-2016/

Facebook:
https://www.facebook.com/NDBONederland/
* De Nationale collectieve aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK is tevens ingediend & geaccepteerd door het EU Tribunaal: http://www.eutribunal.com

Persbericht:
http://www.express.co.uk/news/world/701894/eu-tribunal-juncker-merkel-Muriel-Muyres

Facebook:
https://www.facebook.com/EUTribunal.NL/

Met vriendelijke groet,
Bondsvoorzitter & Co-Founder EU Tribunal
Dhr. J. Zwarts

ndbo