Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog

        Kepel voorspelt dat de groeiende groep in Europa die hij de “jihadgeneratie” noemt niet zal stoppen terreurdaden te plegen in Europa. Hij benadrukt ook dat een politieke verandering niet alleen het doel van het jihadisme in Europa is, maar eerder om haat tegen moslims in Europese landen te provoceren!

Velen van ons zijn zeer bezorgd over de massa-migratie uit het Midden-Oosten en islamitische landen naar Europa die steeds meer gewelddadiger etnische en religieuze conflicten creëert. Een Franse islamprofessor benadrukt dat we als gevolg van de islamitische massa-immigratie met grote waarschijnlijkheid rekening moeten houden met een burgeroorlog.

Gilles Kepel, professor politieke wetenschappen aan één van de meest prestigieuze universiteiten van Frankrijk is diep bezorgd over de islamitische massa-immigratie in Europa. Kepel wijst erop dat de toenemende frequentie van de terreuraanslagen in Europa een teken is dat de islam al een burgeroorlog is begonnen, gerelateerd aan de islamitische religie-ideologie.

Kepel merkt op dat een groeiende groep moslimextremisten niet alleen Europa over willen nemen, maar ook de meer gematigde krachten binnen de islam willen elimineren. Deze zogenaamde ‘gematigde’ moslims zijn echter moeilijk te vinden, omdat ze niet tegen demonstreren of op een andere manier afstand nemen van de islamisering en de met het islam verbonden terrorisme…

View original post 146 woorden meer