FBI heropent onderzoek naar mails Hillary Clinton

OMG! America will completely lose its credibility with such a ‘president’!

hillary-watergate

Trump: “Dit is groter dan Watergate”

Amerika zal zijn geloofwaardigheid volkomen kwijt raken met zo’n ‘president’!

De FBI gaat het onderzoek naar e-mails van de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton heropenen. Dat zegt FBI-directeur James Comey in een brief aan het Congres. De FBI zou informatie gevonden hebben over “e-mails die pertinent lijken voor verder onderzoek”. Er wordt nagegaan of de e-mails geheime informatie bevatten. Volgens verschillende media gaat het niet om e-mails van Clinton zelf, The New York Times meent te weten dat het gaat om drie e-mails gevonden op “een toestel” van Clintons medewerkster Huma Abedin en haar ex-man Anthony Weiner.

Volgens The New York Times gaat het om drie mails afkomstig van “een toestel” van Clintons naaste medewerker Huma Abedin en haar ex-man Anthony Weiner. De e-mails zouden ontdekt zijn tijdens het onderzoek naar het sexting-schandaal rond Weiner, voormalig parlementslid. FBI-directeur Comey kan naar eigen zeggen op dit moment ook nog niet zeggen of de nieuwe e-mails “relevant” zijn en hoe lang het nieuwe onderzoek zal duren.

Lees hier verder: http://www.hln.be/hln/nl/10496/Verkiezingen-VS/article/detail/2946793/2016/10/28/FBI-heropent-onderzoek-naar-mails-Hillary-Clinton.dhtml

Advertenties