Waarom de VVD de verkiezingen wint en de PVV niet

         Een doemscenario? Als dit gebeurt dan is dit een gevolg van stemfraude! Hoe dom denken ze dat Nederland is? Dezelfde LL ‘en kiezen (Landverraders & Losers) betekent dat het grootste deel een gebrek heeft aan hersencellen!

OpinieZ

Bij dezen alvast van harte gefeliciteerd, Volkspartij Voor Vrijheid en Democratie, winnaar van de komende parlementsverkiezingen! Het worden geen veertig zetels, maar de VVD wordt wel de grootste partij. Dat is voor mij een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

Ja maar, de PVV dan, hoor ik lezers zich nu vertwijfeld of zich verkneukelend afvragen. Heel simpel: ja maar is nee. De enige manier waarop de PVV kan winnen is in de vier volgende scenario’s.

Scenario’s
Het eerste scenario is een afgrijselijke terroristische aanslag. Met zekerheid zal de PVV dan de grootste worden, vanwege de onvermoeibare houding die Geert Wilders aan de dag legt door Nederland nu al jaren te waarschuwen voor de islam.

Het tweede scenario is een contradictio in terminis: de PVV zal groeien wanneer Wilders wordt veroordeeld wegens aanzetten tot haat of intolerantie en de gevangenis in moet. Een Pim Fortuyn light-effect.

Het derde scenario is een clusterfuck

View original post 395 woorden meer