Waarle. Vluchteling krijgt villa cadeau van half miljoen en steekt hem in de hens met een hennepplantage!

hennep

In het huis woonde een Syrisch gezin met zes kinderen.
RP: Naast de gratis riante woonruimte is de gratis tegemoetkoming voor een gezin met 6 kinderen meer dan royaal. En toch kunnen ze het niet laten om met criminele handelingen nóg meer geld te verkrijgen!

Volgens de politie bepaalt het openbaar ministerie welke strafvervolging de Syriër te wachten staat. In het kader van het Damoclesbeleid kan de gemeente, als een hennepplantage wordt aangetroffen, de bewoners hun huis uitzetten De eerste vijf jaar komen ze bij de woningcorporaties in de regio niet in aanmerking voor een huurwoning. Dat overkomt ook dit gezin, maar Waalre heeft het toch een tijdelijk aanbod voor een woning gedaan. “Dat zijn we niet verplicht”, zegt de burgemeester. “Maar we voelen wel een verantwoordelijkheid. We handelen in het belang van de kinderen.” Eindhovens Dagblad >>

Die clementie geldt echter niet voor Nederlanders
Sterker nog, ik kan me een uitzending herinneren, van SBS6 dacht ik, waar een bijstandsmoeder een paar plantjes had en haar huis uitgezet werd en ook uit de ouderlijke macht gezet werd, omdat ze een onverantwoorde moeder was of nu niet meer voor haar kinderen kon zorgen omdat ze dakloos raakte. Mensen die een paar plantjes kweken, die aan de ‘voordeur’ nota bene legaal zijn, worden naar verhouding buitenproportioneel zwaar gestraft.
RP: Blijkbaar geldt dit dus niet voor asiel-prasieten!

Fenixx

Advertenties