Gelekte Clinton-email: “Immigranten hebben een laag IQ” en “Nederland is een schrikvoorbeeld van de islamitische immigratie”

         Nou en? Dit weet iedereen met een normaal stel hersens toch al lang?

Onlangs zijn duizenden e-mails WikiLeaks vrijgegeven die laten zien wat Hillary Clinton en haar verkiezingscampagne werkelijk denkt over een aantal zaken. In één van deze e-mails, die verstuurd werd naar het hoofd van Clinton’s verkiezingscampagne, John Podesto, wordt Nederland en Malmö aangewezen als een schrikvoorbeeld van de gevolgen van de islamitische massa-immigratie.

In de e-mail verzonden door de democratische verkiezingenchef van Clinton’s verkiezingscampagne, John Podesto, wordt verkondigd dat Malmö is “verislamiseert”, door de massa-immigratie. De e-mail constateert ook dat het bericht wat Fox News in 2004 vermeldde dat Malmö door islamitische immigratie overspoeld wordt niet overdreven was maar de werkelijkheid reflecteert. En in de afgelopen twaalf jaar alleen maar slechter op is geworden.

Verder vermeldt de e-mail – luister en hou je adem in – dat een links georiënteerde econoom tot de conclusie is gekomen dat de islamitische immigratie in Nederland desastreuze gevolgen heeft voor de arbeidsmarkt, vooral voor de islamitische vrouwen waar de werkloosheid enorm is, en bijna niemand van deze groep inzetbaar is.

In…

View original post 65 woorden meer

Advertenties