DE MOSLIMS ACHTER HET WILDERSPROCES!

loper

NEDERLAND DE LOOPJONGEN VAN DE MOSLIMS!

Hoe de Organisatie voor Islamitische Samenwerking onze rechtsstaat chanteert en bedreigt!
Kort samengevat: het Nederlandse rechtssysteem wordt gechanteerd en bedreigd door een machtige islamitische club, de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIS), met binnenlandse steun van extreem-linkse groeperingen.

Sinds het Wildersproces weet de OIS dat ze westerse landen met gewenst resultaat kan intimideren. Moslims wereldwijd weten nu dat ze de macht hebben om niet-moslims in hun eigen landen te dwingen hun wetten in het voordeel van sharia-wetgeving aan te passen.

Zoals nu duidelijk begint te worden, probeert de OIS de implementatie van haar Tienjarige Actieprogramma [bedoeld om het Westen aan islamitische lasterwetten te onderwerpen] te bevorderen door het fabriceren van gebeurtenissen bedoeld om te choqueren en te intimideren. Het proces tegen Geert Wilders in Nederland is een voorbeeld van een high-profile poging om een vooraanstaande niet-moslim in een niet-islamitisch rechtsgebied islamitische uitingsvrijheden op te leggen via de rechterlijke ambten van dat lands rechtssysteem. “Met hun eigen handen!”

Fenixx

Petitie.

De petitie tegen het Wildersproces is, van de 16 miljoen Nederlanders, tot nu toe slechts door een paar honderd man ondertekend! Nederlanders klagen steen en been maar als het er op aankomt dan protesteert er bijna niemand!  Ik schaam me soms om Nederlander te zijn! Laat Nederland niet islamiseren! Sta op en verdedig ons land potverdorie!

teken_de_petitie

 

 

Advertenties