In het voetspoor van de islamitische verrijking: Kakkerlakken, luizen en vlooien

ongedierte

In het begin van dit jaar is de Ongediertebestrijding in Zweden al met meer dan 500 procent gestegen!
De begrote kosten waren berekend op 40 000 euro, de werkelijke uitgaven kwamen uit op 240 000 euro.

Veel mensen komen uit culturen waar men ongedierte als normaal ziet, dit is voor hen een dagelijks onderdeel van het leven.
Iedereen met hersencellen weet dat de stijging het gevolg is van de immgranten uit de meest onhygiënische landen!
Maar je kunt op je vingers natellen wat de achterlijke cultuurknuffelaars daar beweren! “De grote toename van ongedierte in de afgelopen jaren is vooral te wijten aan het feit dat de Zweden meer zijn gaan reizen en goederen op het internet kopen.” Een grotere smoes kan je niet verzinnen!

En dan te bedenken dat de EU nog miljoenen bewoners van 1 van de grootste onhygiënische landen (Afrika) in Europa wil importeren!
(https://eunmask.wordpress.com/2016/09/08/de-eu-wil-56-miljoen-afrikanen-importeren-als-arbeidskrachten/)

Reken maar dat dit niet alleen in Zweden is, maar in alle landen met een immigranten-explosie, dus ook in Nederland. Maar, zoals Zweden met excuses komt, wordt dit hier angstvallig stilgehouden! De beelden van Parijs zeggen echter meer dan woorden!

Ach, 1 lichtpuntje: dit zal de Ongediertebestrijdende- en Reinigingsbedrijven, net zoals voor de AZC-ondernemers weer een grote financiële ‘boost’ geven!

En wij het volk zullen niet alleen opgescheept worden met de kosten, maar ook met de lasten, de plagen en de epidemieën!

Fenixx

Advertenties