Geen moslim meer op openbare functies!

schoolbus

En NEE, dit is geen racisme!
Mensen die vijf maal per dag moeten bidden, zijn een gevaar op bepaalde openbare functies! Zoals hier:
Buschauffeur brengt leven schoolkinderen in gevaar omdat het tijd is om zijn nep profeet te eren!

De grootste nachtmerrie voor ouders met kinderen wanneer ze op schoolreisje gaan is het telefoontje waarmee ze worden medegedeeld dat er iets ernstigs in gebeurd tijdens de busreis. Dit overkwam de ouders van een schoolklas vol kinderen van de Meon Junior school uit Southsea bijna toen hun kinderen terugkeerde van een uitstapje naar Londen.

Wanneer het tijd voor het gebed is dan heeft kennelijk de chauffeur geen tijd meer om de bus op een normale manier tot stilstand te brengen en netjes op een veilige plek te parkeren.
Vanuit de bus hoorde men piepende banden, zagen ze een vrachtwagen juist op tijd uitwijken en sloeg de angst de kinderen en hun begeleiders om het hart. Het was een wonder dat er geen ongeluk gebeurde met de bus

Afgezien van het feit dat zij hun geloofsovertuiging letterlijk opvatten, zoals het weigeren van blinden met een geleidehond in een taxi of bus, zijn zij dus ook een gevaar voor de veiligheid!

Hier helpt maar één ding tegen en dat is eenvoudigweg dit soort mensen geen werk laten doen alwaar ze ook maar enige verantwoordelijk moeten dragen. Ach ja dat is uiteraard ook weer discriminatie, welkom in het islamitische Europa.

https://fenixx.org/2016/10/16/buschauffeur-brengt-leven-schoolkinderen-in-gevaar-omdat-het-tijd-is-om-zijn-nep-profeet-te-eren/

Advertenties