Wilders na uitspraak: ‘Vervolgd voor wat miljoenen mensen vinden’!

wilders-waarheid

Lees ook de reacties bij het artikel van Elsevier. Het grootste deel van het Nederlandse volk heeft door dat hier een smerig politiek spel wordt gespeeld om de grootste volksvertegenwoordiger én dus onze democratie te elimineren!

Het strafproces tegen Geert Wilders gaat door. De advocaat van de PVV-leider, Geert-Jan Knoops, had de rechtbank vorige maand gevraagd het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk te verklaren.

Maar de rechtbank gaat daar niet in mee. Het proces gaat eind deze maand verder. Wilders reageerde onmiddellijk op Twitter. Hij zegt te worden vervolgd voor wat miljoenen mensen vinden.

‘Politiek proces’
Eind september bepleitte Knoops dat het proces ogenblikkelijk moest worden gestopt. Een vonnis over de uitspraken is volgens hem een oordeel over het partijprogramma van de PVV en het politieke besluitvormingsproces. En gevoelige kwesties moeten ‘in de publieke opinie worden beoordeeld of via de stembus,’ aldus de raadsman.

Lees wat Wilders zei over het proces: ‘Ik heb geen idee wat ik hier doe’
2016-04-05 20:20:08 DELFT – Geert Wilders van de PVV tijdens de informatieve uitzending NOS Nederland Kiest – Het Referendum in aanloop naar het referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraine. ANP KIPPA REMKO DE WAAL
Hij wijst op een doctrine in de Verenigde Staten dat een rechter geen oordeel moet vellen over uitspraken die zijn gedaan in de politieke context. Er is volgens Knoops dan ook sprake van een politiek proces. Ook Wilders zelf begrijpt niet waarom hij op het beklaagdenbankje zit. ‘ik ben maandenlang met dit proces bezig, en ik heb geen idee wat ik hier te zoeken heb.’

Elsevier.

proces-farce

democratie-vrijheid

Advertenties