NEDERLAND SPEELT SINTERKLAAS VOOR NEP ASIELZOEKERS!

geldkraan

Het aantal asielaanvragen door Marokkanen en Algerijnen is afgelopen maand flink toegenomen. Ze hebben namelijk recht op een aanzienlijke vertrekpremie, tot wel 1.950 euro. Deze ‘Kansloze’ Marokkaanse asielzoekers pakken namelijk de vette vertrekpremies!
Ook de kosten van een vliegticket worden vergoed. Volgens De Telegraaf is dat een vermogen voor immigranten uit bijvoorbeeld Marokko, waar een gemiddeld maandloon rond de 350 euro ligt. Dijkhoff zegt tegen de krant te willen kijken of de vergoeding kan worden afgeschaft, maar hij ‘belooft niets’.

‘Ze hebben hier weinig te zoeken’
Volgens Dijkhoff is ruim 70 procent van de mensen die in september asiel aanvroegen eerder op een andere plek in de Europese Unie geweest. Dat betekent dat ze volgens de regels van het Dublinakkoord zullen worden teruggestuurd naar het eerste Europese land van aankomst. ‘Bij de Marokkanen en Algerijnen gaat het om mensen die eigenlijk weinig te zoeken hebben in de asielprocedure die is bedoeld voor echte vluchtelingen, maar die het toch proberen,’ aldus Dijkhoff.
Sommigen komen zelfs terug voor een herhaalde asielaanvraag!

RP: En de gratis geldkraan van de achterlijke Nederlanders blijft gewoon door stromen!

http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/10/zorgelijk-marokkaanse-en-algerijnse-asielaanvragen-nemen-scherp-toe-379324/