Het bewijs: “Vluchtelingen” in Europa zijn Lafaards!

Bijna 90% van de “vluchtelingen” zijn mannen die hun families in de steek hebben gelaten! Moeten wij hen hiervoor belonen? In plaats van al die honderden miljoenen euro’s te gebruiken in de betreffende oorlogslanden, halen wij de oorlog naar Europa doordat wij ook niet alleen de lafaards, maar ook hun vijand (IS) als zgn. “vluchtelingen” hier binnenlaten!

Syrische vrouwen: Onze mannen zijn lafaards die op de vlucht slaan in plaats van hun vrouwen en kinderen te beschermen!

De Syrische mannen die hun door oorlog geteisterde land ontvluchten worden zwaar bekritiseerd door de vrouwen die in de misère in vluchtelingenkampen moeten achterblijven.

Op de vraag hoe ze denken over het grote aantal mannen die met achterlating van hun vrouwen en kinderen van Syrië naar Europa zijn gevlucht nemen deze vrouwen geen blad voor de mond.

Een vrouw beschuldigt hen van het in de steek laten van Syrië in een tijd van crisis, terwijl anderen korter van stof zijn en voor lafaards uitschelden, en benadrukken dat het “haram” is – verboden onder de islam – om hun land tijdens een oorlog te verlaten.

De vrouwen zijn geïnterviewd door de Amerikaanse video journalist Bilal Abdul Kareem, ze overleven in een vluchtelingenkamp in Syrië.

Fenixx

Advertenties