VOLK VAN NEDERLAND: TIJD VOOR ACTIE!

OPROEP & DELEN A.U.B.! De N.D.B.O.  doet een Collectieve Aangifte, waar Eunmask volkomen achter staat! De bal ligt nu bij jullie!

hamer2

Zij doen een Aangifte tegen De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst, VVD, PvdA, D66, CDA, GroenLinks & DENK…

Onderstaand de reden tot aangifte :

Beste Medeburgers,

Ondanks het besef dat een aangifte of aanklacht gerechtelijk bewust wordt tegengehouden door de Elite, kunnen we massaal een statement maken en de verkiezingscampagne van de politieke partijen VVD, PvdA, CDA, D66, GroenLinks & DENK negatief beïnvloeden in het voordeel v/d Oppositiepartijen die deze aangifte & aanklacht kunnen inzetten in de strijd om onze democratie te herstellen!

Daarom roept N.D.B.O. op om samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media) en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK inclusief de vertegenwoordigde leden in ambtelijke functie. Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

Vooropgesteld dient de Staat der Nederlanden te allen tijde zijn eigen samenleving, cultuur, democratie en rechtstaat te dienen en te beschermen. Bij verlenen van gerechtelijke immuniteit aan “KvK ingeschreven Regeringspartijen die door burgers worden gerund”, is in strijd met de Nederlandse democratie, strafrecht en is in geen enkele vorm dienend voor de Nederlandse samenleving. Met als resultaat dat er ondemocratische wanbeleid gevoerd kan worden, doofpotten worden gecreëerd, een bevordering van corruptie en belangenverstrengeling. De Regering kan onder geen beding boven de wet staan, die als enige de bevoegdheid heeft om zichzelf te vervolgen. Tevens hebben wetten en verdagen die niet in een verkiezingsprogramma van de Regering worden gepresenteerd, geen enkele democratisch bestaansrecht.

LAAT MERKEN DAT U HET OOK ZAT BENT: ONDERTEKEN EN DEEL DE AANGIFTE!

Klik hier om het Aangiftemodel te kopiëren

Het is tijd om onze democratie terug te eisen!

—————————————————————————————————————————-
Tevens is de Democratische Bond voor Overheidszaken een NATIONALE COLLECTIEVE AANKLACHT INCLUSIEF SCHADECLAIM aan het voorbereiden tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK! (Speciaal tijdens de verkiezingscampagnes!)

Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij “met een kleine bijdrage” op uw steun… VOOR MAAR € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten, om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.D.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten, petities & moties indienen, gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu staat u vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten te hoog!

De Nationale collectieve aangifte & aanklacht wordt mogelijk gemaakt door de Democratische Bond voor Overheidszaken & EU Tribunal.

* De Democratische Bond voor Overheidszaken biedt vele mogelijkheden van actie voeren namens de belangen van alle Nederlandse burgers, bekijk onze website voor meer informatie: www.bondoverheidszaken.nl

Persbericht:
http://denhaagfm.nl/2016/04/26/hagenaar-wil-met-nieuwe-bond-de-democratie-herstellen/

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/12/de-nationale-democratische-bond-voor-overheidszaken-opgericht-april-2016/

Facebook:
https://www.facebook.com/NDBONederland/

* De Nationale collectieve aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK is ook ingediend & aangenomen bij het EU Tribunaal: www.eutribunal.com

Persbericht:
http://www.express.co.uk/news/world/701894/eu-tribunal-juncker-merkel-Muriel-Muyres

https://eunmask.wordpress.com/2016/07/10/breaking-het-europese-unie-tribunaal/

https://ejbron.wordpress.com/2016/07/07/breaking-het-europese-unie-tribunaal/

Facebook:
https://www.facebook.com/EUTribunal.NL/

Met vriendelijke groet,

Bondsvoorzitter & Co-Founder EU Tribunal

Dhr. J. Zwarts

http://bondoverheidszaken.nl/

Wilt u ook aangifte doen? Vul  HIER het formulier in!

.

Advertenties