Bent u het ook zo zat?

war2

Die berichten telkens weer dat er “een kopstuk” van IS is omgekomen bij een aanval, of dat IS steeds verder wordt teruggedrongen. Is elke IS strijder een kopstuk of zo? En als ze telkens weer terrein moeten prijsgeven waarom zijn ze dan nog steeds niet verslagen?
En het meest ergerlijke is nog wel dat als de westerse wereld er echt serieus werk van zou maken dan is IS in een week verslagen! Als men gewoon vol inzet en eens stopt met jammeren over burgerdoden dan is het zo afgelopen.

Wat willen we nou eigenlijk, een oorlog zonder doden? Hoe kun je met droge ogen Israël veroordelen omdat ze terugslaan na een aanval en dat daar doden bij vallen? Was dat ook niet het oogmerk bij de oorspronkelijk eerste aanval van de Palestijnen?

Het Amerika van Obama steunt telkens de verkeerde partijen, dat gebeurde in de Oekraïne waar de gekozen president werd afgezet door rebellen, dat gebeurt in Syrië waar men opnieuw de opstandelingen tegen Assad steunt. Was het regime in de Oekraïne zo goed? Nou waarschijnlijk niet, maar het was wel degelijk een gekozen regering, daar hoef je niet altijd blij mee te zijn, dat zijn wij tenslotte ook niet met dit Kabinet, maar wij laten de democratie haar werk doen, we hebben ze zelf gekozen en we wachten even tot maart volgend jaar, dat heet democratie. Als Wilders morgen zou besluiten zijn aanhang te vragen de wapens op te nemen tegen de zittende regering krijgt hij dan ook steun en wapens van Amerika?

Weet u ik ben de westerse media zo zat met hun hele en halve onwaarheden die vaak ook nog zo zinloos zijn. Al tijden moeten we aanhoren wat Trump allemaal verkeerd doet, maar zelfs als de gehele bevolking van Europa tegen de verkiezing van Trump is dan maakt dat nog geen flikker uit, wij hebben geen stemrecht in de USA, dat hebben de Amerikanen en zij moeten hun nieuwe president kiezen niet wij. Wat heeft dat dwepen met Clinton dan voor zin? Zoals ik het zie hebben de Amerikanen de keuze tussen een slechte en een slechte kandidaat. Of er een goeie zat tussen de kandidaten die inmiddels de strijd gestaakt hebben? Geen idee, ik hoor toch alleen maar wat onze stijf-linkse media er van vinden en ik weet dat dat een totaal vertekend beeld geeft, sterker nog, ik denk dat de kandidaat die zij zo proberen af te branden het voordeel van de twijfel waard is. Als onze pers hem zo slecht vindt dan moet het haast wel een goeie zijn anders zouden onze linkse ‘broeders’ niet zo hun best doen om hem af te fakkelen.

Zo cynisch ben ik onderhand geworden, als onze media iemand ophemelen dan moet er haast wel wat mee mis zijn. En als onze media er geen genoeg van krijgen te beweren dat er weer een kopstuk is gesneuveld hoe meer ik het idee heb dat ze nog steeds geen ene mallemoer opschieten.

Tijl Uylenspiegel
https://fenixx.org/2016/10/10/bent-u-het-ook-zo-zat/