DE “HOOGOPGELEIDE” KANSLOZEN ZULLEN EUROPA VERNIETIGEN!!

3ewereld

Bekijk hier uit welke landen wij onze immigranten hebben binnengehaald!

De nu aanwezige moslims in Duitsland zijn al volledig kansloos op de arbeidsmarkt. In de wijk Kreutzfeld spreekt 63% van de VIERDE GENERATIE migranten, amper tot zeer slecht Duits. Intensieve pogingen om hen de vaardigheden bij te brengen om hen de minimale vereisten voor de arbeidsmarkt bij te brengen, faalden jammerlijk. Ook al vertegenwoordigen moslims negen procent van de bevolking in Berlijn, toch zijn ze verantwoordelijk voor 70 procent van alle criminaliteit. Volgens hem zal deze waanzin meer blijvende ellende veroorzaken dan alle extreme ideologieën die Duitsland in het verleden gekend heeft.
Bovenstaande is slechts het begin toen er slechts een handvol immigranten in Europa waren! Nu hebben wij de bevolking van bijna alle derde wereldlanden (Arabië en Afrika)  binnen gehaald!

Hoe denken jullie dat straks de kleur van Europa wordt?

Op dit moment wordt Europa overspoeld met miljoenen kanslozen en over 10 jaar zullen zij de grote meerderheid zijn in alle Europese landen! Bedenk wat dit voor onze economie zal betekenen en de gevolgen hiervan die onze veiligheid volkomen in gevaar zullen brengen,

Europa zal afzakken van een van de meest succesvolle tot een van de armste én gevaarlijkste Derde wereldlanden op deze planeet!

Bron: Fenixx

Advertenties