Het discriminatie complex van Beweging “DENK”

denk-niet

De politieke Beweging DENK publiceert eind oktober haar partijprogramma, maar het belangrijkste speerpunt is al gepubliceerd. Het gaat om een controversieel en ambitieus antiracisme- en antidiscriminatieplan.

Kandidaat-Kamerlid Farid Azarkan kreeg op Vara-website Joop.nl en aan de tafel van praatprogramma Pauw de kans om het discriminatieplan van uitleg te voorzien. De partij van oud-PvdA-politici Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, die ook Sylvana Simons op de lijst heeft staan, wordt verwacht ergens tussen de nul en de vier (RP: zoveel? 😛 ) zetels te winnen in maart.

En onderdeel van hun keten-plan (?) is onder andere om alle straatnamen die zouden kunnen verwijzen naar ons koloniaal verleden gewijzigd moeten worden, omdat ze dit ‘racistisch’ vinden.
RP: alsof er pot verdorie geen andere belangrijkere zaken zijn dan dit zielige “Kleuterklas gezeur”!

Discriminerende Nederlanders moeten volgens het plan in een ‘Racistenregister’ worden geplaatst: deze mensen zouden nooit meer voor de overheid mogen werken!
De racismepolitie moet ‘mensen die zich racistisch uitlaten of discriminerend gedrag vertonen’ aanpakken. Discriminerende Nederlanders moeten volgens het plan van DENK ook praten met minderheden om te ‘leren van hun fouten’.

RP: Ik vraag me nu toch af, of wij dit zielige ‘puberale gejammer’ nog serieus moeten nemen! IK DENK HET NIET!

Elsevier

Fenixx

Advertenties