Ernstige Oorlogsdreiging Rusland-Amerika!

oorlog-rusland

Rusland waarschuwt Amerika: Aanval op Syrië is aanval op ons!
Het Russische ministerie van Defensie heeft in scherpe bewoordingen gereageerd op de Amerikaanse oorlogsdreigementen. Iedere aanval op het Syrische leger zal als een rechtstreekse bedreiging voor de Russische militairen worden gezien, en met militaire middelen worden beantwoord. Ook zullen de S-200, S-300 en S-400 luchtafweerraketten vanaf nu zonder waarschuwing vooraf op ieder vliegtuig worden afgeschoten dat niet in het Syrische luchtruim thuishoort en dat zich niet kan identificeren.
Extra marineschip met kruisraketten richting Russische vlooteenheid bij Syrië – ‘Westen bekommert zich niet om humanitaire situatie in Syrië, maar beschermt Al-Qaeda tegen luchtaanvallen’

Luchtafweerraketten staan klaar; extra marineschip met kruisraketten
De meeste Russische militairen in Syrië zijn er om humanitaire hulp te verlenen en te proberen een dialoog aan te gaan met de diverse bewapende groepen. Om die reden zal iedere bom of raket die op gebied valt dat door het Syrische leger wordt gecontroleerd, als een agressieve bedreiging voor deze militairen worden opgevat.

Rusland kon niets anders besluiten nadat de Amerikanen het staakt-het-vuren doorbraken met een provocatieve luchtaanval op het Syrische leger. Volgens de VS was dat een ‘vergissing’, maar buiten Washington en het immer naïeve Europa wordt dat nergens geloofd.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Rusland-waarschuwt-Amerika-Aanval-op-Syri-is-aanval-op-ons

Russische kranten waarschuwen “Totale oorlog met de VS mogelijk” Nu vanwege Syrië
En ineens het is bijna alsof we in de tijd terugreizen naar de Koude Oorlog.
Vandaag is uitgelekt dat Russische kranten waarschuwden dat een rechtstreeks conflict met de Verenigde Staten mogelijk is a.g.v. Amerika’s obsessieve veranderingsmissie in Syrië, die wordt vergeleken met de Cubaanse Raketten Crisis in Rusland.

http://www.dcclothesline.com/2016/10/06/russian-newspapers-warn-full-scale-war-with-u-s-possible-now-over-syria/

U.S. Army Chief Threatens War With Russia
“We will beat you harder than you have ever been beaten before”
Army Chief of Staff Gen. Mark Milley has warned that the United States is ready to “destroy” its enemies in comments that are clearly directed at Russia.

Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
“Wij zullen u harder verslaan dan u ooit hiervoor verslagen bent”
Army Chief of Staff majoor Mark Milley heeft gewaarschuwd dat de Verenigde Staten klaar is om zijn vijanden te vernietigen; dit is duidelijk gericht op Rusland.

http://www.dcclothesline.com/2016/10/06/u-s-army-chief-threatens-war-with-russia/

Een nieuwe koude oorlog? De Verenigde Staten willen niet meer met Rusland praten over de oorlog in Syrië. En de Russen zeggen een nucleair akkoord op. Is de Koude Oorlog weer terug? LeesRTL-Nieuws

Kwade genius George Soros uit op oorlog met Rusland
De kwade genius achter onder andere de Oekraïense staatsgreep, de Westerse agressie tegen Rusland en de moslim migranteninvasie van Europa, de nauw met Brussel samenwerkende ultralinkse miljardair George Soros, beschuldigt president Putin inmiddels van ‘afschuwelijke misdaden tegen de menselijkheid’, omdat die weigert de luchtaanvallen op ISIS, Al-Nusra en andere islamitische terreurgroepen te stoppen.

Soros beweert weliswaar dat de Russen de burgerbevolking bestoken, maar daar is geen enkel bewijs voor. Waar wél overvloedig bewijs voor is, is dat de Amerikanen er alles aan doen om te voorkomen dat de Russen en Syriërs de radicale islamisten van ISIS, Al-Nusra en het Free Syrian Army vernietigen.

Advertenties