De MH17 schande van Mark Rutte

                Dit zeer uitgebreide artikel is, gezien al die leugens die wij als volk door onze regeringen aan de lopende band voorgeschoteld krijgen, toch interessant om te lezen!  

(klik voor het hele artikel op: view original post)

 

Hoe de Nederlandse regering met MH17 omgaat is een schande. Een godvergeten schande. Ik zal niet ingaan op de technische details, of het een BUK-raket was, of twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen, een mohammedaanse piloot, of aardstralen uit de aars van Mark Rutte.

In elke goedkope detective waarin een moord gepleegd is, kun je lezen hoe die moord opgelost dient te worden en wat de voorwaarden zijn om zonder twijfel de dader aan te wijzen: “Means, opportunity, and motive”.

De ‘means’ dat zijn de wapens, en liefst wordt het moordwapen ook teruggevonden (en zo snel mogelijk), en als er dan ook nog vingerafdrukken opzitten helpt dat heel behoorlijk. En dat is waar de propaganda zich op concentreert. We kunnen objectief vaststellen dat beide zijden in het conflict beschikten over BUK-raketten, en dat het illegale, want middels een staatsgreep aan de macht gekomen, Kiev-regime ook met gevechtsvliegtuigen in de buurt rondvloog. En de…

View original post 2.769 woorden meer