Duitsland: 16 jarige Syrische vluchteling gearresteerd wegens het plannen van terroristische aanslag!

Een Syrische vluchteling-tiener is in Duitsland gearresteerd op verdenking van banden met de zelfbenoemde “Islamitische staat” (IS)-groep. De jonge man wordt door de autoriteiten beschreven als een “ernstige bedreiging” die van plan was een bomaanslag te plegen.
Ahmad al-Mohammed en een andere jihadist die 130 mensen in Parijs in November 2015 heeft vermoord, was net in Europa als vluchteling binnengekomen.

In februari 2015 pochte de islamitische staat dat zij spoedig Europa zouden overspoelen met maar liefst 500.000 ‘vluchtelingen’.

In online chats, schreef de jongen een “ondubbelzinnige drang” om een aanslag te plegen. Hij kreeg “zeer concrete instructies” van een chat-partner in het buitenland over het maken van een bom, zei politiechef Jürgen Mathies.

De Libanese Minister van onderwijs had in September 2015 al gezegd dat er 20.000 jihadis onder de vluchtelingen in kampen zaten in zijn land. Hij zegt dat 80% van de migranten die naar Europa zijn gekomen en die beweren te vluchten voor de oorlog in Syrië, helemaal geen Syriërs zijn!

 

http://www.dw.com/en/cologne-police-detained-refugee-from-syria-planned-bomb-attack/a-19565999http://www.dw.com/en/cologne-police-detained-refugee-from-syria-planned-bomb-attack/a-19565999http://www.dw.com/en/cologne-police-detained-refugee-from-syria-planned-bomb-attack/a-19565999

Advertenties