Ons financiële fraudesysteem geopenbaard!

financiele-fraudesysteem

Lees hier hoe wij (het gewone volk) door de kapitalisten zijn gemanipuleerd, bedrogen en gigantisch bestolen!

Financiële Fraude:
Het Rothschild-Rockefeller-Morgan trio maakte zichzelf eerst de meesters van Europa en later van Amerika, door de invoering van eigen centrale banken, door de overheid gesanctioneerd in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Ze duldden niemand die in de weg stond bij het binnenhalen van hun hoofdprijs, om daarna hetzelfde te doen in Amerika.

Deze banken lenen niet daadwerkelijk de valuta uit die wordt gestort op rekeningen. In plaats daarvan creëren ze nieuwe fiat valuta vanuit het niets en dan lenen ze deze uit tegen rente, dat betekent dat ook dit geld d.m.v. lenen in bestaan is gecreëerd. Met andere woorden: wanneer je 1000 euro op de bank stort, kan met inachtneming van de verplichting een reserve aan te houden van 10%, de bank 900 gloednieuwe krediet euro’s uitgeven door niets anders te doen dan vermelding van deze boeking en deze uitlenen tegen rente. Opnieuw wanneer deze gloednieuwe munten op een bankrekening worden gestort, is de bank toegestaan om nog eens 90 procent van de waarde van dat deposito uit te geven, en vervolgens weer opnieuw voor 90 procent van dat gestorte bedrag, enz.

Voordat de Fed bestond was er geen inkomstenbelasting, tarieven en heffingen op invoer en accijnzen op aankopen zoals alcohol sigaretten en benzine betaalden voor alle overheidsuitgaven. Deze belastingen genereerden genoeg inkomsten voor de overheid om naar behoren te functioneren. Echter toen rente moest worden betaald vanwege het geleende geld drukken door de Fed en de Centrale Banken, werd de inkomstenbelasting gecreëerd om de mensen verder financieel te plukken.

Om deze kettingreactie van implosies in het banksysteem te stoppen of zelfs beter te voorkomen, en het vertrouwen van de mensen terug te winnen, had goud dit kunnen voorkomen, door de mogelijkheid de overheid tijdig te dwingen de munt te devalueren, in plaats van het volk te bestelen door inflatie als gevolg van overtollige valuta binnen het bankwezen.

Goud was en is de ongeslagen kampioen van de wereld, dat alle pijn en lijden had kunnen voorkomen. Goud en zilver vereisen discipline en beperkt banken en de overheid, en dat is de reden waarom ze het haten.

In feite wat in 1930 gebeurde, en de oorzaak van de Grote Depressie was het bedrog en de niet-bestaande goud discipline als de belangrijkste oorzaak. Hetzelfde is nu weer het geval. – Hoewel in de jaren 1930 nog een gouden standaard bestond was de macht van het goud afgezwakt als gevolg van het fractionele reserve banking systeem, waar uit 1 goud gedekte dollar 10 x meer nieuw geld werd gecreëerd en daarmee de macht van het goud als dekking werd afgezwakt zodra fractionele reserve banking werd toegepast. Deze omgekeerde piramide zwendel, eindigt in een implosie zoals alle Ponzi schema’s dat doen.

Het bestaande geldsysteem wordt gebruikt om onze eigen ondergang te financieren, maar in het nieuw beoogde systeem zullen de fondsen beter worden aangewend. – Er zijn reeds plannen voor een nieuw systeem waarin uitsluitend omzetbelasting wordt geheven die ruimschoots alle kosten en uitgaven dekt van overheden.

Aangezien een hoge goudprijs economisch wanbeheer weerspiegelt, zullen centrale bankiers en overheden alle mogelijke middelen gebruiken om de prijs van goud te onderdrukken. Dit is het geval wat sinds 2011 gebeurt. Terwijl de vraag naar fysiek goud toeneemt en veel sterker is dan ooit te voren, vooral vanuit China en India, is de prijs van goud omlaag gegaan een kunstmatig laag, waardoor een stagnerende goudproductie is ontstaan, terwijl de kosten aanzienlijk zijn gestegen.

De Federal Reserve en de centrale banken van de wereld hebben geen andere opties over, zij hebben in de afgelopen zeven jaar met het drukken van geld en nul rente niets bereikt, geen enkele economische verbetering, behoudens een enorme zeepbel in aandelen. Ze zitten nu gevangen in het QE mijnenveld dat zij zichzelf hebben aangedaan. Ze hebben hun eigen schuldvalstrik gecreëerd.

Met name gedurende de laatste 100 jaar van het nep-westerse financiële systeem dat tegenover de wereld regelrechte fraude en bedrog is. Nu deze criminelen worden blootgelegd zichtbaar voor alle mensen op deze planeet en ze beginnen te begrijpen dat dit kwaad echt is, ziet het volk dat ze door deze schurken volledig misleid zijn.

Amerika’s best bewaard geheim: – Het clandestiene fonds dat alles controleert:
Rob Kirby zegt:
“We hebben het over iets dat erg duister is. Dit is een zeer duistere entiteit. Dit is één van de best bewaakte geheimen die Amerika heeft.”
De mannen achter het gordijn manipuleren reeds gedurende bijna 100 jaar met behulp van deze topgeheime clandestiene state-financieringsbron alle gebeurtenissen in de valutawereld.

ZET UW FIAT PAPIEREN GELD TIJDIG OM IN GOUD

Bron: http://thebigsecretsofmoney.com/het-systeem/ons-financi%C3%ABle-fraudesysteem-volledig-toegelicht