Nederland nu al het dichtstbevolkte land in Europa!

overpopulationf

Nederland raakt vol. Ons ‘hele kleine stukje aarde’ biedt steeds minder fysieke ruimte voor het zich ontplooiende individu. Op school leerde ik nog dat Nederland 12 miljoen inwoners had en elf provincies. Inmiddels zijn we met z’n zeventien miljoenen. In één mensenleven is de bevolking van Nederland dus met ruim 41% gegroeid!

Pim Fortuyn vond ons land in 2001 al ‘te druk’, maar sindsdien zijn er opnieuw ruim een miljoen mensen bij gekomen, voornamelijk in de Randstad. In maart dit jaar meldde het CBS trots de zeventien miljoenste inwoner.

Er komen steeds meer mensen bij, van binnen en van buiten. Als we nieuw land nodig hebben zullen we eerst een paar andere landen moeten veroveren. Maar met de huidige deplorabele staat waarin ons leger zich bevindt lijkt me dat niet haalbaar en overigens zijn koloniën ook een beetje uit de mode geraakt. Dat zit er niet meer in.
We moeten het dus doen met die 41.543 km2 die ons ter beschikking staan. Daarvan is 18% water. Dan houden we nog 34.000 vierkante kilometer land over.

Dichtstbevolkt
Onze bevolkingsdichtheid is berekend op 504 personen per vierkante kilometer. Dat is een gemiddelde, want in Den Haag wonen nu meer dan 6300 mensen op die ene kilometer.
Na Malta (maar dit is een eiland) zijn we zo’n beetje het dichtstbevolkte land van Europa.

https://opiniez.com/2016/09/27/het-wordt-dringen-in-ons-land/https://opiniez.com/2016/09/27/het-wordt-dringen-in-ons-land/

RP: En dan is hierbij nog geen rekening gehouden met de broedmachine-mentaliteit van de immigranten (gemiddeld 3 tot 4 x zoveel kinderen per per jaar) https://eunmask.wordpress.com/2016/09/23/nederland-bevordert-overbevolking-door-polygamie-te-belonen/)

En als klap op de vuurpijl: DE EU WIL NOG 56 MILJOEN AFRIKANEN IMPORTEREN!