Gouda schoffeert burgers

Wat heeft Nederland toch veel laffe (zelfverrijkende) bestuurders!

Fubar

Gouda is die stad die bekend staat om zijn Marokkanenoverlast. Om die Marokkanen te belonen voor hun positieve bijdrage aan de samenleving wilden de machthebbers in de kaas- en stroopwafelstad graag de grootste moskee van Nederland bouwen voor de mohammedaanse kolonisten, nadat die eerder al gratis karate-lessen kregen om de ongelovigen kapot te slaan.

De Goudse Collaborateurs hadden daar de voormalige Prins Willem Alexander Kazerne, met atoombunker, voor op het oog. Ze zullen rekening gehouden hebben met het feit dat elke moskee gemodelleerd hoort te zijn naar de allereerste moskee in Medina; kazerne, wapenopslagplaats, sharia-rechtbank, en jihadcommandocentrum tegelijkertijd.

Video: Sam Solomon interview from June 2010 on mosques (You Tube heeft het gecensureerd, vandaar LiveLeak-linkje. En dat gaat een beetje moeilijk, misschien kan ‘rommel’ me helpen):

http://www.liveleak.com/view?i=b11_1432742179

Dat er gesjoemeld werd met de financiën, dat er haatpredikers uitgenodigd werden om geld in te zamelen, waar de ummah enthousiast op af…

View original post 613 woorden meer

Advertenties