Europa’s Zelfmoord!

afrikaanse-parasieten

De laatste maanden hebben de Italiaanse autoriteiten uitdrukking gegeven aan hun groeiende bezorgdheid dat jihadisten de migrantenstroom kunnen infiltreren om zo de Middellandse Zee over te steken van Noord-Afrika naar Italië om daar aanslagen te plegen.

In een interview donderdag met het Italiaanse La Stampa, zei Kobler dat hordes kolonisten spoedig de Italiaanse kusten zullen overspoelen, bovenop de al bijna 300.000 veroveraars die sinds begin dit jaar in Europa aankwamen over zee.

De VN chef verbond migratie met terrorisme en merkte op dat beide fenomenen symptomen zijn van dezelfde ziekte, “het gebrek aan statelijke autoriteit”. Zonder herstel van een wettige macht in Libië, zo zei hij, zal mensensmokkel en terrorisme voortduren.

Als gevolg hebben overheidsfunctionarissen hun contra-terrorisme activiteiten opgevoerd en afgelopen week de deportatie uit Italië bevolen van twee verdachte jihad-sympathisanten.

https://fubar.mobi/2016/09/25/baas-vn-missie-libie-er-staan-250-000-belegeraars-gereed-in-libie-om-italie-te-bestormen-en-we-gaan-ze-inzetten/