Het Volk is de Immigranten-nachtmerrie zat!

wilders-eigenvolk

Een kloof even diep als de Middellandse zee splijt de samenleving in voor- en tegenstanders van de opvang van vluchtelingen. Voor de tegenstanders zijn vluchtelingen de zoveelste bedreiging van hun levensomstandigheden. De tegenstanders hebben loon moeten inleveren, hun baan, hun huis, kunnen hun eigen risico of zelfs de premie voor de zorgverzekering niet meer betalen of zweven op de rand van de financiële afgrond met dank aan Rutte II, het meest asociale kabinet van de afgelopen honderd jaar. (RP: Inmiddels is gebleken dat het grootste deel GEEN vluchteling is!)

De rijke oliestaten kijken ondertussen de andere kant uit, voor vluchtelingen zijn zij blijkbaar geen interessante optie.
Het is niet de vluchteling die ellende in Europa veroorzaakt of dat in de toekomst zal doen. De economische teloorgang is veroorzaakt door de corrupte bezuinigingspolitiek van de economische dictatuur van de EU. De leiders breken de verzorgingsstaat af met steeds meer armoede tot gevolg.

Ondertussen zakken de lonen verder weg en dreigt een volgende financiële crisis. Is het een wonder dat mensen die de meeste economische klappen tot nu toe gekregen hebben boos zijn of angstig? Nee.

De bevolking is verdeeld tot op het bot. De meeste voorstanders laten zich niet meedrijven op deze stroom van wanhoop en benadrukken het humanitaire karakter. Ondertussen roept dit natuurlijk nog meer boosheid op bij de tegenstanders. Zij voelen zich door hun landgenoten in de steek gelaten, die zich ogenschijnlijk voor vluchtelingen meer inspannen dan voor hun eigen buren die naar de voedselbank moeten. De tegenstanders hebben nu al weinig kans op huisvesting en vrezen dat dit alleen maar erger wordt en ook dat straks door de vluchtelingenopvang minder financiële steun voor hen overblijft.

Mind control werkt op volle toeren en de elite kan de vruchten weer plukken van de verdeel en heers politiek. Angst regeert en de massa wordt bespeeld. Opnieuw twist de bevolking met elkaar in plaats van de schuldigen aan te pakken.

Rob Vellekoop, 6 september 2015
http://delangemars.nl/2015/09/06/vluchtelingen-nachtmerrie-voor-uitgemolken-europese-bevolking/

Advertenties