Het smerige spel van de elite! Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot!

soros

RP: En ALWEER is één van onze hypotheses uitgekomen: De kapitalisten hebben hun invloed gebruikt om overal ter wereld chaos te creëren en om daar vervolgens zelf van te profiteren! Zelfs de EU en hiermee ook onze regeringen hebben hieraan meegewerkt!

Vorige week werd gevoelige informatie over George Soros, de schimmige Amerikaanse miljardair en belangrijke sponsor van de democratische partij, online geplaatst. Op de website dcleaks.com zijn meer dan 2500 e-mails gepubliceerd die afkomstig zijn uit organisaties die Soros financiert.

Eén van de belangrijkste is Open Society, een denktank en sponsor van burgerrechtenbewegingen in binnen- en buitenland.

De gelekte bestanden tonen aan dat Soros de Europese Unie probeerde te destabiliseren door middel van massamigratie en het plegen van een illegale coup in Oekraïne. Glenn Beck verwees al eens naar Soros als degene die de touwtjes in handen heeft. De miljardair is gelinkt aan corruptie in de VS en financierde ook de Black Lives Matter-beweging.

Ook is geprobeerd de Russische regering te beïnvloeden! In het document wordt een lijst gegeven van dingen ‘die moeten worden gedaan’ om Rusland te destabiliseren. Het blijkt dat Soros meermaals tevergeefs geprobeerd heeft om de regering van de Russische president Poetin omver te werpen. In een document getiteld OSF (Open Society Foundation) Russia Strategic Planning Meeting Notes, dat dateert van november 2012, valt te lezen hoe een groep internationale experts bijeenkwam om te bespreken hoe ze het Rusland zo moeilijk mogelijk konden maken.

En zoals wij altijd al hadden voorspeld, is Putin daar te slim en te correct voor en vielen de plannen van Soros in het water toen Rusland de OSF van George Soros eind vorig jaar in de ban deed. Wie in Rusland nog zaken doet met de ‘ongewenste organisatie’ riskeert een gevangenisstraf van zes jaar.

(RP: Links Nederland daarentegen is minder rechtschapen!)
Soros gaf tussen 2009 en 2014 minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, “goede doelen” en “denktanks”. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is. Ook de ‘ja’-campagne bij het Nederlandse referendum over Oekraïne in april werd door Soros gefinancierd. (RP: Ze hebben echter niet gerekend op de hoeveelheid onkoopbare rechtse “Nee-stemmers” )

Bron: http://time2wakeup.me/?p=5427

Advertenties