Niks geen vaste grond onder de voeten. Nederland zakt in de afgrond!

dodenmars1

Nederland wordt steeds armer!
De zeggenschap over dat pensioenstelsel heeft het kabinet dat het over ‘vaste grond’ durft te hebben nou net in opdracht van de EU verkwanseld. Het parlement was nog te lui om te lezen wat ze eigenlijk ondertekend hadden. Pensioenfondsen mogen zich nu in andere landen vestigen, waar andere regels op toezicht gelden.

In Nederland zwakte de groei van het vermogen sterk af, van 13,3 procent in 2014 naar 3,6 procent vorig jaar.

De onderzoekers wijzen met een beschuldigende vinger onder meer naar het “extreme monetaire beleid” dat zelfs geen invloed meer heeft op de prijzen van bezittingen. Omdat de rente onverminderd hard daalt, ziet het er vooral voor spaarders niet goed uit, concluderen ze.

Ook de andere paragrafen uit de troonreden zijn dubbelgebakken leugens.
“Politieke tegenstellingen werden overbrugd en verschillende maatschappelijke belangen zijn met elkaar verenigd.”

Je moet het maar uit je strot kunnen krijgen als het land op springen staat onder de druk van de mosliminvasie. Zaandam, Veghel, de duizenden autobranden, de gestenigde bussen, de Turkse vijfde colonne die zich steeds luider roert.

De zorg is verwoest, 70.000 banen weg. Ouderen zitten tot hun enkels in het pis, zelfs als ze familie van de staatssecretaris zijn. De PVV heft het verbod op het medisch beroepsgeheim op, zodat D66 voor een appel en een ei de lekkerste stukjes orgaanvlees uit de meest gezonde donoren kan verhandelen.

De koning sprak uit dat de financiële crisis achter ons ligt.
Ja, wat weet hij er van tenslotte. Voor hem is de financiële crisis, die er voor hem nooit was, inderdaad voorbij.

Fenixx

 

 

Advertenties