Gelderland levert meer huizen aan parasieten dan noodzakelijk, Nederlanders kunnen huis nu dus helemaal vergeten

        Ze moeten die gemeenten aanklagen! Die zullen elkaar wel de bal toespelen!

Featured Image -- 26665

De Gelderse gemeenten hebben ruim 200 vluchtelingen meer aan een woning geholpen dan het rijk ze had gevraagd. In het eerste halfjaar werden 2.576 vluchtelingen die in Nederland mogen blijven aan woonruimte geholpen, terwijl de taakstelling voor Gelderland 2.367 was.

De Gelderse gemeenten hebben nog wel een achterstand, die ze in de afgelopen jaren opliepen. Die is nu teruggebracht tot 151 mensen.

Extra panden
De Gelderse gedeputeerde Josan Meijers is blij dat de gemeenten meer woningen beschikbaar hebben gesteld. Ze prijst vooral Arnhem en Nijmegen die in een halfjaar 571 vluchtelingen huisvestten (91 meer dan gepland) en de Achterhoek, die er 48 meer aan een huis hielp. Een woordvoerder van de gemeente Arnhem zegt dat er meer woonruimte kwam doordat corporaties extra panden hebben aangekocht, voor grote gezinnen. Ook besloten corporaties om geen sociale huurwoningen meer te verkopen.

Verder lezen :http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/gelderland-levert-meer-huizen-aan-vluchtelingen-1.6320140#.V8aA_xagZo4.facebook

View original post

Advertenties