BEVEILIGERS ZIJN BURGERS IN UNIFORM!

rear view at security guard next to grey wall

‘Wapenstok en pepperspray voor NS-beveiligers’

WAAROM ALLEEN VOOR NS-BEVEILIGERS EN NIET VOOR ALLE BEVEILIGERS?

“Beveiligers moeten zonder geweldsmisddelen de orde en rust handhaven, maar het is onmogelijk om zichzelf te verdedigen tegen wapens. De overheid moet toestaan dat beveiligers worden bewapend en meer mogen dan een burger”

Een beveiliger valt wel onder het regime hulpverlening, maar vanuit de volksmond worden ze ook genoemd als burgers die de politie assisteren. Een beveiliger mag net zoveel en net zo weinig als een normale staatsburger van Nederland. Ze staan dus met hun rug tegen de muur!

Waarom niet meer bevoegdheden?
De overheid vindt dat de geweldmonopolie alleen ligt bij Boa’s en Politieagenten. In andere landen heeft een beveiliger wel geweldsmiddelen tot beschikking en sommige hiervan hebben zelfs politiebevoegdheden. Helaas in Nederland geldt echter dat een beveiliger een burger in uniform is, maar wel de wet moet handhaven en waken over de orde en Veiligheid van de burgers.

Steeds meer beveiligers hebben te maken met agressie en geweld op het werkvloer. Zo heeft een winkelsurveillant vaker moeite met een aanhouding van een niet meewerkende (agressieve) verdachte. Daarom wilt het SVPB op zijn minst beveiligers uitrusten met handboeien. Dit is voornamelijk gemakkelijker voor een winkelsurveillant om agressieve personen onder controle te houden.

Omdat onze overheid te moeilijk doet om eenvoudige beveiligingsdmiddelen ter beschikking te stellen voor beveiligers moeten beveiligers een aanhouding verrichten met hun blote handen.
Beveiligers melden aan het veiligheidsbranche dat ze tijdens aanhouding veel gevaar oplopen en het liefst handboeien willen dragen.
Voornamelijk winkelsurveillanten, mobielesurveillanten, waardentransport hebben een gevaarlijke taak die ze ongewapend moeten uitvoeren. Een reden dat de FNV-Beveiliging ervoor wil zorgen dat beveiligers met zwaardere en risicovolle functies, die hiervoor een gedegen opleiding hebben gehad, zich minimaal met handboeien, pepperspray en/of wapenstok. mogen bewapenen. Zie Bron.

RP: De belachelijke regelgeving met betrekking tot onze beveiligingsmaatregelen maakt dat het volk zich steeds meer onveiliger voelt. Bijvoorbeeld:
“De agenten van de lokale politie zijn de eersten die geconfronteerd worden met de extremistische jihadisten onder de vluchtelingen. Buiten het steek- en kogelwerende vest beschikken politieagenten over geen beschermende kledij tegen de agressie van de jihadisten. Vuurwerk, brandende toortsen of brandbommen vormen maar een type van bedreiging waartegen het standaard politie uniform niet geschikt is. Tal van snij- en steekwapens zoals tafelmessen, gebroken glazen en flessen vormen een andere bedreiging waartegen het traditionele politie uniform niet geschikt is. De politie doet al het mogelijke, maar staat machteloos tegen de grote massa. De schijn van onschuldige en vredelievende vluchtelingen maakt plaats voor fanatieke Islamitische asielzoekers die de islamitische shariawetten opdringen en stilaan komt een gestructureerde organisatie aan het licht!”

De lokale bevolking wordt steeds vaker geconfronteerd met geweldplegingen van immigranten en moet met lede ogen toezien dat onze overheden geen vinger uitsteken! Logisch dat steeds meer burgers zich (illegaal) gaan bewapenen!

Lees ook: http://www.vbr-nl.nl/persoonlijke%20bescherming%20tegen%20invasie%20jihadisten.htm

Advertenties