Overheid VS moffelt moslimaanslagen weg!

ny-aanslag

Door Joost Niemöller

In New York ontplofte een bom. 29 mensen zijn gewond.
Het was een enorme explosie volgens getuigen:

It was an extremely loud noise, everything was shaking, the windows were shaking, it was crazy,” he said. “It was extremely loud, almost like thunder, but louder.

De burgemeester van New York ziet geen aanwijzingen dat er sprake is van terrorisme. Kennelijk gebaseerd op basis van gegevens van de geheime dienst:

There’s no specific and credible threat against New York City at this time from any terror organization.

Wel geeft hij toe dat de bom die ontplofte, bedoeld was om te ontploffen. Nou, boeiend. Evacuatie was niet nodig, vonden de lokale autoriteiten. De bom in Manhattan ontplofte enkele uren nadat er een andere bom in New Jersey was ontploft. Door een wonder, samenhangend met het uitstellen van een hardloopwedstrijd waren er geen slachtoffers.

De autoriteiten in New York onderzoeken de zaak nog, maar zeggen nu al dat die twee bommen niets met elkaar te maken hebben.

Officials said the New York explosion was not tied to a blast that happened 11 hours before when an improvised device exploded in a garbage can near the course of a charity race that was about to start in Seaside Park, N.J.

Op basis van wat? Wat hebben we aan dat soort schijnzekerheden?
Enkele straten verder van de bomontploffing in Manhattan werd een andere bom gevonden, die onklaar gemaakt werd. Deze bevond zich in een snelkookpan. Een bekende methode bij moslimaanslagen. Maar, benadrukte de burgemeester, er waren geen aanwijzingen dat er terroristische plannen waren, specifiek op New York gericht.

En dan stak in St. Cloud, Minnesota, in een winkelcentrum nog iemand om zich heen, zeven gewonden veroorzakend. Hij riep iets over Allah en zou op zijn minst een van zijn potentiële slachtoffers hebben gevraagd of die moslim was.

Toevallig op hetzelfde moment? Kan.
Hoe dan ook, twee bomexplosies, een bom niet ontploft, in dezelfde omgeving, ongeveer in dezelfde tijd; we kunnen hier dus spreken van een patroon, en dus waarschijnlijk van een plan. Wat haalt het dan uit om te ontkennen dat hier sprake is van terrorisme, en niet over te gaan tot evacuatie? Misschien is dat bedoeld om mensen gerust te stellen, maar het effect is natuurlijk precies omgekeerd.

Het is gewoon heel dom. Naast de angst voor moslimaanslagen, voedt het ook nog eens de gedachte dat de overheid niet te vertrouwen valt.

http://joostniemoller.nl/2016/09/overheid-vs-moffelt-moslimaanslagen-weg/

Hier de Foto’s en Video’s van de aanslag:
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/18/explosion-in-new-york-city-25-reported-injuries/

Advertenties