DENK-Kamerlid Öztürk draait helemaal door: Nederlandse overheid moet salarissen imams betalen!

denk-dombos

Belasting betalen voor islamitische politici, islamitische overheidspersoneel en nu ook voor HUN islamitische hooggeplaatsten, hun islamitische gebedshuizen en islamitische aanhang? Ik DENK dat we allemaal moeten stoppen met belasting betalen!

Als buitenlandse financiering van moskeeën wordt verboden, moet Nederland die financiering op zich nemen, vindt het DENK-Kamerlid.

Selçuk Öztürk van DENK heeft zich weer van zijn meest gekke kant laten zien. Het besnorde DENK-Kamerlid schoot volledig uit zijn slof op Facebook naar aanleiding van een motie van het CDA, de ChristenUnie en de SGP. Die motie roept de regering op om de financiering van gebedshuizen in Nederland door de Turkse overheid een halt toe te roepen. Op deze manier moet de “ongewenste invloed” van het Turkse ministerie Diyanet worden ingedamd, zo menen de drie christelijke partijen. En dát schiet bij Öztürk natuurlijk in het verkeerde keelgat.

Lees hier verder: http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/denk-kamerlid-ozturk-draait-helemaal-door-nederlandse-overheid-moet-salarissen-imams-betalen/

Advertenties