Shariapolitie Almere waarschuwt pastoor om islamkritiek

         Dan moeten ze iedereen met een ander religie dan de islam (zoals de Buddhisten, de Hindoestanen, de Joden etc.) ook verbieden om hun bijbels of andere lectuur, waarin alleen HUN god wordt gepromoot, te verspreiden!  Ze staan zelfs toe dat onze kinderen een moskee bezoeken waar ze islamitische boekjes meekrijgen en hen verteld wordt dat er alleen 1 God bestaat: “Allah”!

Lees dit maar: http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/kinderen-bezoeken-roosendaalse-moskee-tijdens-kindervakantiebuurtsportweek-1.6318906http://www.bndestem.nl/regio/roosendaal/kinderen-bezoeken-roosendaalse-moskee-tijdens-kindervakantiebuurtsportweek-1.6318906

Nederland: wel eens gehoord van “met 2 maten meten”?

Hollandistan is al aardig op weg om geheel geïslamiseerd te worden!

Pastoor Stan Kamps van de Lighthouse Baptist Church in Almere verspreidt een boekje ‘Allah had geen zoon’ en daarop kwamen twee agenten hem op intimiderende wijze mededelen dat die dat beter niet kon doen.

De pastoor heeft zich vervolgens gewend tot PVV-raadslid Toon van Dijk:

Volgens de PVV is er gewaarschuwd voor mogelijke vergeldingsacties door beledigde moslims waarbij er mogelijk wel eens ruiten van de kerk zouden kunnen sneuvelen of er een gewelddadig bezoek zo kunnen worden tijdens een dienst, en dat daarom de boekjes beter niet meer verspreid konden worden.

Ik lees hier dat de politie degene is die de islamitische dreigementen overbrengt.

De politie is er voor om in dit land de burgers en de wet te…

View original post 184 woorden meer

Advertenties