De Nederlandse Dodenmars!

dodenmars

Nederland is verboden, Nederland heeft namelijk geen toekomst, dus moet Nederland langzaam (om u niet te laten schrikken) maar zeker worden opgedoekt. Op alles wat de EU initieert verdwijnt de Nederlandse soevereiniteit. Na onlangs uw pensioenen weggetekend te hebben, is het volgende deeltje dat overgeheveld gaat worden van Nederland naar de EU… de WW.

Nederland is tijdens het EU-voorzitterschap de eerste zes maanden ”serieus in de slag geweest” met onderhandelingen over een Europees belastingtarief voor rente- en royaltyinkomsten. Dat bevestigt staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) zaterdagmorgen. Volgens Wiebes is er voor het voorstel, …. bijna geen draagvlak.

Met pijn in je hart moet je concluderen dat Nederland voorop loopt i

De ene na de andere machtsoverdracht vindt plaats, vaak op initiatief van Rutte en co, waarbij de soevereiniteit van Nederland dagelijks stukje bij beetje verder wordt weggegeven zonder instemming of inspraak van de bevolking. Je zou zeggen dat het illegaal is om de Nederlanders op deze manier machteloos te maken over hun eigen land, toekomst en bestuur…? Maar toch, de Nederlandse dodenmars marcheert snoeihard verder onderweg naar de totale opheffingsuitverkoop onder Kabinet-Rutte 3.

http://langleveeuropa.nl/2016/09/eu-kondigt-eu-ww-aan-eu-belasting-en-verdere-eu-integratie/

Advertenties