Na seksueel misbruik op festival avondklok voor asielzoekers

        DIT WORDT ONDERHAND EEN DAGELIJKS RITUEEL. IN BIJNA ELK ARTIKEL STAAT HETZELFDE! ZIJN EUROPEANEN NU ECHT ZULKE LAMZAKKEN?

Featured Image -- 26218

Het seksueel misbruik van vrouwen tijdens het Welser Volksfest in de Oostenrijkse stad Wels heeft de stad doen besluiten om een avondklok in te voeren tegen de minderjarige immigranten die daar schuldig aan zijn.

De gemeenteraad heeft besloten een uitgaansverbod in te stellen voor asielzoekers, die vanaf 20:00 uur tot de volgende ochtend geldt. Op deze manier hoopt men een einde te maken aan de seksuele molestaties die de afgelopen dagen tijdens het festival plaatsvonden.

Eerder deze week zijn minstens acht vrouwen slachtoffer geworden van seksueel misbruik en volgens de politie waren de daders allemaal asielzoekers uit Afghanistan. Net zoals in Duitsland en andere landen in Europa bestaat het misbruik uit het betasten van borsten  en genitaliën.

De burgemeester van de stad Andreas Rabl, van de immigratie kritische FPÖ,  verklaart dat hij van plan is een zero tolerance voor minderjarige migranten in te voeren en maakt duidelijk dat er strenge sancties volgen degenen die zich aan vrouwen…

View original post 3 woorden meer

Advertenties