Het is niet best gesteld met Hillary’s gezondheid!

hillary

‘Wankelende Clinton voer voor Trump-kamp’
Hillary Clinton voelt zich prima. Dat zei de presidentskandidaat na het verlaten van het appartement van haar dochter in New York, waar ze naartoe was gegaan toen ze zich niet goed voelde bij de herdenking van de aanslagen van 11 september. “Het is een mooie dag in New York. Ik voel me prima. Dank u.” (zie video 1)

Een verslaggever van de rechtse zender Fox News meldde op basis van een anonieme bron bij de politie dat Clinton onwel was geworden. Het nieuws verspreidde zich snel en op verschillende media was het breaking news. Maar wat er precies aan de hand was werd niet meteen duidelijk. Het duurde anderhalf uur voordat het campagneteam van Clinton met een verklaring kwam.

Op beelden die via Twitter werden verspreid is te zien dat Clinton tegen een paal steunt terwijl ze wacht op de auto. Daarna wankelt ze naar de wagen toe en valt ze voorover (zie video 2).

Maar volgens Clintons woordvoerder Nick Merrill was er niet zo veel aan de hand. Hij verklaarde dat de Democratische presidentskandidaat tijdens een ceremonie oververhit was geraakt en naar haar dochters appartement was vertrokken. Clinton was 1,5 uur aanwezig geweest bij de herdenking van de aanslagen, vandaag vijftien jaar geleden. “Ze voelt zich nu veel beter”, stelde hij in zijn verklaring.

http://nos.nl/artikel/2131441-wankelende-clinton-voer-voor-trump-kamp.html

Advertenties