ZELFS ONZE VAKANTIELANDEN ZIJN NIET MEER VEILIG!

VAKANTIE.DANGER

Twee vrouwen zwaar mishandeld door Arabische immigranten in een exclusieve badplaats in Spanje!

Twee jonge vrouwen uit het Verenigd Koninkrijk die op vakantie waren in een elite badplaats in de buurt van Marbella aan de Spaanse zuidkust, werden laat op de avond onderworpen aan ongewenste avances van een groep mannen met Arabische oorsprong. Toen de twee vrouwen duidelijk maakten dat ze daar niet van gediend waren werden ze door allochtone mannen brutaal in elkaar geslagen.

Dat groepen van mannen met oorsprong uit het Midden-Oosten en Afrika Europese vrouwen lastigvallen in de openbare ruimte begint helaas in vrijwel alle West-Europese landen met een hoge asiel immigratie een bekend patroon te worden. Deze vorm van criminaliteit vindt echter in het algemeen meestal plaats op locaties met een grote asielaccommodatie of MENA-immigratie, en dan vaak in associatie met gratis festivals en andere evenementen waar veel mensen aanwezig zijn. Een actuele gebeurtenis in de buurt van Marbella, aan de Spaanse Costa del Sol, bewijst echter dat er geen plek meer veilig is voor vrouwen voor aanrandingen en mishandelingen van MENA-mannen.

Twee jonge Britse vrouwen, 19 en 20 jaar oud, werden geconfronteerd met een groep van ongeveer 10 mannen die met hen begonnen te “flirten”. Getuigen hebben verklaard dat de mannen uit Frankrijk kwamen, met een MENA oorsprong. Een getuige die in de Britse media geciteerd wordt benoemd ze als “Arabieren”.

De vrouwen werden onderworpen aan ernstig geweld en moesten naar het ziekenhuis vervoerd worden voor medische behandeling. De 19-jarige is zo hard in haar gezicht geslagen dat haar neusbeen gebroken is. De 20-jarige had verwondingen aan haar hoofd en arm, en werd bewusteloos naar het ziekenhuis afgevoerd.

Een 22-jarige man is gearresteerd, en nog eens drie verdachten zijn geïdentificeerd. De Spaanse politie vermeldt dat men verder onderzoek verricht in de hoop dat men meer daders kan identificeren die hebben deelgenomen aan deze mishandeling.

Bron: https://fenixx.org/2016/08/29/twee-vrouwen-zwaar-mishandeld-door-arabische-immigranten-in-een-exclusieve-badplaats-in-spanje/