Mark Rutte wil opnieuw premier worden!

rutte-liegt

DEN HAAG – Mark Rutte wil nog een periode de VVD leiden. „Ik ga door. Ik voel een ongelooflijke drive om door te gaan”, zegt hij tegen De Telegraaf. Rutte hoopt na de komende verkiezingen op een derde termijn als minister-president.

Hij heeft vandaag het hoofdbestuur van de VVD ingelicht over zijn ambitie. Dat omarmde het verzoek onmiddelijk. Rutte is vandaag namens het bestuur opnieuw officieel voorgedragen als lijsttrekker van de VVD.

Partijvoorzitter Henry Keizer is heel blij met de keuze van de partijleider. „Mark Rutte heeft in de afgelopen moeilijke tijden bewezen dat hij veel voor Nederland voor elkaar heeft gekregen. Hij is enorm gemotiveerd om ons land, op basis van wat al in werking is gezet, stappen verder te brengen zodat Nederland een nog mooier land wordt dan het al is. Mark Rutte is voor ons gewoon de absolute droomkandidaat”, aldus de preses van de VVD.

In een exclusief en spraakmakend interview vertelt Rutte morgen in De Telegraaf dat hij van plan is om zijn hele volgende termijn uit te dienen en niet tussentijds voor een andere baan te kiezen „Als ik ergens aan begin, maak ik dat af.” Mocht het hem niet lukken om zijn partij de grootste van het land te maken en de premier te leveren, dan zal hij plaatsnemen in de Tweede Kamer.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/26488628/__Rutte_wil_opnieuw_premier_worden__.html

RP: Als dit gebeurt gaan Nederland massaal emigreren!