DE ENIGE OPLOSSING: EEN VRIJHEIDSCOALITIE!

vrijheid

Een coalitie die onze vrijheid terug kan geven! Dat zou hetzelfde zijn als een Superleger die een land in oorlog komt bevrijden! Dit is alleen mogelijk als de gevestigde machthebbers (de landverraders) worden onttroond!

Hieronder een voorbeeld:

Vijandig
Wij leven in een realiteit die enkele decennia geleden niet voor mogelijk werd gehouden. Stap voor stap stonden wij toe dat ons land en ons continent veranderden. Volledig naïef en zonder enige sturing zijn culturele achterlijkheid en religieuze intolerantie geïmporteerd. Terugkijkend kan je je als zinnig mens alleen maar afvragen hoe het in godsnaam zover heeft kunnen komen. Ons land is geen schim meer van de vrije samenleving die zij ooit was. We moeten het blijkbaar doodnormaal vinden dat hier haatpredikers rondlopen die uiterst vijandig staan ten opzichte van onze samenleving en jongeren ronselen voor een religieuze oorlog tegen andersdenkenden. Een oorlog tegen u, waarde lezer.

Agressie
Van ons wordt ook verwacht dat wij accepteren dat vrouwen niet meer over straat gaan zonder daarbij te worden lastiggevallen, nagesist en verwensingen als “hoerrrr” te moeten ondergaan. We moeten maar lijdzaam accepteren dat de tolerantie jegens homo’s steeds verder wordt ondergraven. We hebben gelukkig nog de Gay Pride, dan kan de LBGT-community een paar dagen zichzelf zijn. Daarna is het terug naar af en kunnen homo’s niet meer hand in hand lopen zonder dreiging van geweld. Het schijnt inmiddels ook volkomen normaal te worden gevonden dat Joden voor een bestaan in Israël kiezen, in plaats van voor een toekomst in Nederland. Geef hen eens ongelijk: Israël doet er wél alles aan om haar inwoners te beschermen tegen agressie vanuit islamitische hoek.

Losers
Want we weten het allemaal: de daders van de gewelddadige intolerantie zijn onaangepaste moslims die hier wel willen wonen, maar geen onderdeel willen zijn van onze samenleving. Mensen die met de paplepel kregen ingegoten dat onze maatschappij, de samenleving die hen alle kansen, welvaart en veiligheid biedt, verdorven en ongelovig is en vernietigd moet worden. Ze worden opgevoed als losers: met een haat jegens ons bestaan en kansloos in onze maatschappij. Je zou verwachten dat alle alarmbellen inmiddels zijn afgegaan bij onze politieke leiders. Niets is minder waar.

Ontkenning
De meeste politici zitten nog steeds gevangen in een gemakzuchtige ontkenningsfase: ze willen of kunnen de realiteit niet aanvaarden, ze willen het beest nog steeds niet bij zijn naam te noemen. Ze volharden in hun grijsgedraaide beweringen dat alle intolerantie en geweld door moslims niets met de islam te maken hebben. Ze koesteren de leus “islam is vrede”. Ze weigeren op te komen voor hen die beschermd moeten worden tegen een bloeddorstige, intolerante en totalitaire ideologie.

Natuurlijk, er is Geert Wilders. Hij is de enige politicus die wel hardop durft te zeggen waar het probleem vandaan komt. We kunnen uiteraard massaal op hem stemmen, in maart 2017. Maar in zijn eentje zal hij het niet redden. Ook de andere politieke partijen met nog enig realisme en liefde voor de vrije samenleving in hun gelederen zullen het roer fors om moeten gooien. Ook zij zullen moeten erkennen dat het zo niet verder kan.

Alleen dan kan er een brede politieke coalitie ontstaan die de maatregelen zal nemen die genomen moeten worden om onze vrijheid te redden. Alleen dan kan onze toekomst en die van de volgende generaties er beter uitzien.

Ik hoop dat die vrijheidscoalitie er komt. Een andere optie is er eigenlijk niet.

Bron: https://opiniez.com/2016/08/11/de-waanzin-regeert/

vlaggen