WIJ ZIJN HET BEU!

pensioenpot

Bericht van het Kabinet

Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig, hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer er mee instemmen, dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan, WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen, en ze dan nog maandelijks € 600,– tot hun dood toesturen!!!!
Wat ging er mis tijdens deze beslissing?? Over de kinderbijslag maar te zwijgen…..

Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 375,– eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,– per maand betalen en geen eens eigen risico!
Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel, we geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,– Hij had onterecht vast gezeten hij was maar een illegaal….en die moet je koesteren toch Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet.

Maar 19 maart bracht de uitslag … niks huidige politieke partijen …
Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op……
En gelukkig blijkt na de verkiezingen….. een keiharde afstraffing voor jou en je zittende verwas? Dat D66, GroenLinks proberen, om in het Turks stemmen te krijgen …….. hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier, pak je koffers en rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee…
Vooral, geen liefs van mij!

Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen…misschien leer je hier nog iets uit?

Hallo allemaal, Een Nederlandse 65 plusser spreekt!!!!!!
Ik heb hard gewerkt sinds mijn 1 4e, ik maakte 40-en soms tot 48 uur per week, en dat meer dan 40 jaar lang.
Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd, en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.
Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden.

Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.
Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??
Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan, aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachid en Mohamed, die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900 euro werkloze steun of O.C.M.W. (Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn), DWI (Dienst Werk & Inkomen) opstrijken.
Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen, om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan, terwijl de U.S. het vertikt om de Kyoto-overeenkomst te tekenen, en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat.
Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten.

Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu. Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben…… want…..nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken.
Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties. Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen.

Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.
Ik ben 65 plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

Een gesloopte gepensioneerde.