‘Valse paspoorten IS-leden gevonden in migrantenkamp’

RP: Wat zelfs kinderen uit Groep 5 al begrijpen, wordt door het stel regerende Nitwits nog steeds geïgnoreerd!

asielterrist1

Jihadisten komen mee met asielstroom

In Griekse migrantenkampen zijn valse paspoorten gevonden die zouden worden gebruikt door leden van terreurorganisatie Islamitische Staat. De terroristen hopen te ontsnappen aan strenge controles door zich tussen de vluchtelingen in Griekenland te ‘verstoppen’.
Sinds het sluiten van de Balkan-route in februari zijn zo’n 58.000 migranten aangekomen in Griekenland, meldt onder meer The Guardian. Afgelopen week alleen arriveerden al meer dan 260 migranten in Griekenland.

Wel is duidelijk dat de terroristen controles aan de grens wilden ontwijken. Daarom hielden zij zich verborgen tussen de migranten in provisorische Griekse kampen.

Na de aanslagen in Parijs, die onder anderen werden gepleegd door ten minste twee jihadisten die meekwamen met de migratiestroom, groeit de angst dat meer terroristen zo naar Europa komen. Ook de Nederlandse Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof, gaf in juli toe dat jihadisten meekomen met de asielstroom naar Nederland en andere Europese landen.

In mei kwam ook nog aan het licht dat de controle waaraan asielzoekers die naar Nederland komen worden onderworpen, niet veel voorstelt.

Elsevier

Advertenties