DE DODELIJKE ONTKENNING VAN HET WESTEN!

Door: Realpredictor

compulsive

Compulsieve ontkenning

Een groot deel van de westerse bevolking is ziek, niet lichamelijk, maar geestelijk!

De westerse bevolking heeft een syndroom: Het syndroom: Cognitieve Dissonantie, oftewel: Zelfbedrog!
Wetenschap: Dit houdt in: “een verkeerd beeld hebben van onszelf en de wereld om ons heen, en de gevolgen die dat heeft voor onszelf en onze omgeving”
Hierbij wordt het onaangename gevoel bedoeld van spanning of frustratie dat ontstaat als mensen worden geconfronteerd met informatie die hun basisaannames weerspreekt. Er treedt dan een psychisch mechanisme in werking om de spanning weg te werken door de ideeën met elkaar in overeenstemming te brengen, en zo de gemoedsrust te herstellen.

Dissonantie is een emotionele toestand waarbij de basisaannames worden aangetast. Stel dat je een diepe overtuiging hebt over hoe je bijvoorbeeld je kinderen moet opvoeden, en opeens verschijnt er een publicatie waarin wordt uitgelegd dat onderzoek aantoonde dat die manier helemaal verkeerd is. Mensen zijn gewoonlijk niet blij met zo’n onderzoek dat aantoont dat ze alles verkeerd doen, integendeel, ze ergeren zich eraan en negeren het.

De Westerse Definitie van een terrorist:
Het excuus voor een terrorist dat door dit soort mensen meestal wordt gebruikt is:
– het gaat hier om een Lone wolf,
– het is een licht verwarde man/vrouw,
– het is slechts een incidentje,
– het is een slachtoffer met een oorlogssyndroom, enz. enz.

Het is voor dit soort mensen schokkend als zij worden geconfronteerd met informatie die dissoneert met hun eigen gevoel. Zij zien dit als een aanval op hun primitieve denkwijze.
En ze zullen dan ook altijd proberen om een excuus te vinden voor de aanslagplegers!

Hun valse overtuiging wordt ook gevoed door de linkse mediaberichtgeving, die hierop anticiperen door terroristische aanslagen te bagatelliseren of zelfs goed te praten!

Lees ook: http://www.dcclothesline.com/2016/08/22/montreal-muslima-runs-over-two-police-officers-while-shouting-allah/

Advertenties