Christenen vluchten uit Duitsland voor agressieve moslim invasanten

         Binnenkort zal ook Nederland als buurland aan de beurt zijn! Dat weet iedereen met een gezond verstand! Maar emigreren? Waarnaar toe? Behalve Hongarije is er geen 1 land veilig meer in de EU landen. En de niet EU-landen hebben de bui zien hangen en al snel hun grenzen gesloten! There is no way out!

Fubar

Na de zaterdagmensen de zondagmensen. Als islam de Joden opgeruimd heeft zijn de Christenen aan de beurt. En dat is overduidelijk het geval in Europa. In Zweden zijn de Joden bijna weg. In Frankrijk vertrekken ze ook massaal. En nu worden er priesters vermoord en kerken aangevallen. Dat wou ik vooraf gezegd hebben, Fub.

Naamloos.png

We willen geen moslimburen

Steeds meer Christenen vluchten uit Duitsland naar “moslim-vrije” landen zoals Hongarije om geen last te hebben van “agressieve invasanten” die hun thuisland zijn binnengedrongen.

Een bericht van Hongarije Vandaag laat zien hoe er een proces van “omgekeerde migratie” begonnen is en dat het gebied rond het Balatonmeer, waar je al een huis kan kopen vanaf 14.000 euro, een steeds populairdere bestemming wordt voor Duitse families die graag willen vertrekken.

Naamloos.png

Ik heb natuurlijk even gekeken (al vaker gedaan trouwens) en ik heb zeven huisjes gevonden onder de 10.000 Pond. De goedkoopste is 2.250…

View original post 311 woorden meer