Poetin: Het is begonnen – Rusland voert oorlog tegen de NAVO

putin.NAVO

President Poetin heeft toestemming gegeven voor een ‘de facto’ oorlog tegen de NAVO en bondgenoten die actief zijn in Syrië, volgens een rapport van het Kremlin op vrijdag.

Volgens het rapport, vertelde Poetin zijn top Defense ambtenaren: “Ik beveel [u] om keihard te handelen. Alle doelen die Russische troepen of onze infrastructuur op de grond bedreigen moeten onmiddellijk worden vernietigd. ”

Dit betekent dat Rusland gebruik zou kunnen maken van de kernwapens in hun arsenaal tegen de NAVO-geallieerde landen in Syrië, mogelijk ontsteekt een derde wereldoorlog scenario.

Deze nieuwste Federatie oorlog acties aansporend, legt het rapport uit, zijn Syrische slagveld rapporten waaruit blijkt dat de Amerikaanse, Franse en Britse vliegtuigen die zijn ingezet in dit oorlogsgebied straaljagers zijn bedoeld voor air-to-air combat, niet grondaanvallen, en dat deze straaljagers niet worden ingezet om terroristische krachten van de islamitische Staat aan te vallen op de grond, maar de Russische jachtbommenwerpers die de grond doelen bedreigen, en we kennen de psychologie van president Poetin, het is altijd beter om als eerste toe te slaan dan als de tweede.

Nog meer zorgwekkend voor MoD deskundigen, gaat dit rapport verder, is dat het Obama-regime, zich ook voorbereid op een totale oorlog om deze in de Levant te ontketenen door het combineren van 20.000 Amerikaanse NAVO-troepen met 80.000 soennitische Arabische troepen uit de naties van Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Qatar en Jordanië om zich te voegen bij Turkse militaire troepen die al in Irak zijn binnengevallen.

Lees hier verder:
http://worldunity.me/poetin-het-is-begonnen-rusland-voert-oorlog-tegen-de-navo/

 

Advertenties