Vluchtelingkinderen verkrachtten een 5-jarig meisje en urineerden op haar – filmden het en lieten het de vader van het meisje zien 

         Een gehandicapt kind! En reken maar dat het woord “Vluchtelingenkinderen” net als hier een hoax is! De meesten zijn volwassenen!

Drie vluchtelingkinderen uit Irak en Sudan zijn in hechtenis op verdenking van een groepsverkrachting van een vijfjarig meisje in Twin Falls, Ohio. De vreselijke misdaad roept weerzin op in de stad die slechts een paar decennia geleden een rustige industriële stad was met bijna alleen maar blanke bewoners. schrijft Breitbart.

De asielgerelateerde verkrachtingsgolf die over Europa spoelt heeft nu ook Ohio in de Verenigde Staten bereikt. Op 2 juni van dit jaar is een verstandelijke gehandicapt meisje in Twin Falls verkracht door een groep vluchtelingkinderen die volgens opgaven tussen de zeven en elf jaar oud zijn.

De vluchtelingkinderen, die volgens hun asielaanvragen uit Irak en Sudan komen, hebben het meisje onder andere anaal en oraal verkracht voordat ze het afsloten met in haar gezicht en mond te urineren. En filmden de verkrachting met een mobiele telefoon.

Na de verkrachting vertoonde de vluchtelingen het verkrachtingsfilmpje aan de vader van het meisje. Toen hij 30 seconden van het filmpje…

View original post 271 woorden meer

Advertenties