De onvervalste waarheid over de Europese aanslagen!

open.or.die

Europa heeft geen vluchtelingen maar welbewust terroristen binnengehaald!

Waar velen al voor vreesden is nu zo goed als zeker: de regeringen in Europa hebben welbewust moslimterroristen tot onze landen toegelaten, heel goed wetende wat zij van plan waren, en hebben hen geen strobreed in de weg gelegd, zo wordt geconcludeerd. Het doel: angst en paniek zaaien, waarna er nog meer van onze vrijheid en democratie zal worden afgepakt en uiteindelijk een verenigde Europese superstaat wordt opgericht, zogenaamd om de rust te doen terugkeren.

Ja, de islam is de vijand van iedere Europeaan, maar nauw aan de islam verbonden zijn de euro-fascistische politici, die door middel van de moslimmigranten invasie de weerstand van de autochtone Europeanen tegen Brussel proberen te breken.

De EU, Hollande en Merkel hebben miljoenen mensen uit oorlogsgebieden binnengehaald, waarvan ze hebben toegegeven dat die uit Syrië kwamen.
’Syrian Girl’ laat op haar Twitter account zien dat veel ‘vluchtelingen’ in Europa eerst vanuit Saudi Arabië en andere gebieden haar land waren binnengevallen en nu via Turkije Europa binnenkomen. Door het opheffen van barrières is eenvoudig om aanslagen te plegen en de noodtoestand uit te roepen en de basis vrijheden van burgers af te pakken.

Regeringen hebben binnen de EU de politieke strategie ontwikkeld om meningsuiting in te dammen en een strijd tegen burgers te legitimeren. De essentie van politieke correctheid.

adbrown2014

Advertenties