Zijn jullie al die Horrorberichten ook zo zat?

Ned.spuugzat

Elke krant elk, tv-programma, elke publicatie in de media, vermeldt in hun koptekst dagelijks één van deze woorden: “moslims, immigranten, asielzoekers , aanslagen, aanrandingen, terrorisme, verkrachtingen”. Als je dit op Google intypt is de lijst van ‘incidenten’ tientallen pagina’s lang!

En bijna alle LINKSE artikelen sluiten af met: “geen enkel probleem, dit zijn getraumatiseerde, verwarde mensen, dit is hun cultuur, dit zijn nu eenmaal hun gewoontes, ze moeten integreren, accepteer dit en wen er maar aan”

WIJ WILLEN HIER NIET AAN WENNEN, WIJ WILLEN DIT NIET ACCEPTEREN, WIJ WILLEN ONS NIET LATEN ISLAMISEREN!

ZÍJ zijn de ongenode gasten, zij moeten zich aanpassen, zij moeten hun agressie niet op ons projecteren, zij moeten voor hun misdaden worden vervolgd en of teruggestuurd worden! Zij moeten ons niet indoctrineren en hun (sharia) wetten door onze strot duwen, zij moeten dankbaar zijn dat wij alles voor hen betalen en als het hen niet bevalt dan moeten zij eruit worden geschopt!

REGERINGEN EN DE EU WIJ ZIJN HET VOLK EN DIT IS ONS ULTIMATUM! DE KRUIK STAAT OP HET PUNT TE BARSTEN! DE GRENS IS BEREIKT! WIJ ZIJN HET SPUUGZAT!
NEGEREN JULLIE DIT, DAN ZIJN DE GEVOLGEN VOOR JULLIE REKENING!

Een Woedende Burger.

Advertenties